Home Nieuws Product Info Inhoud Zoeken Bericht aan ABC English

[HRule Image]

Algemeen

Met het juiste softwarepakket bespaart uw organisatie tijd, geld en moeite en schept u bovendien goede voorwaarden voor de verbetering van productiviteit, informatie voorziening, klantenservice en inkomsten. Dit zijn belangrijke voordelen in een tijd waarin de concurrentie tussen bedrijven en organisaties steeds groter wordt.

Toch kan het moeilijk zijn de juiste software-oplossing te kiezen. Op de markt worden veel programma's aangeboden en niet alle programma's werken evengoed samen of zijn even eenvoudig te bedienen.

Daarom heeft ABC-Software enige jaren geleden besloten hiervoor een revolutionair softwareprogramma te ontwikkelen. In dit programma zijn een aantal belangrijke kantoor functies samengevoegd en is een infrastructuur gecreŽerd om het gebruik van Windows programma's te beheren.

Deze toepassing dekt, afhankelijk van de gekozen componenten, de behoefte aan hulpmiddelen voor het beheer van relaties, documenten, communicatie, activiteiten, faxen, in- en uitgaande post registratie, contacten, archivering en archief, boekhouding, offerte/verkoop/inkoop/voorraad administratie, helpdesk, projecten en uren administratie. Het resultaat is TeleDesk. Een nieuw en compleet softwarepakket dat de productiviteit verhoogt en waarmee de medewerkers eenvoudiger kunnen werken en samenwerken.

 

Home Nieuws Product Info Inhoud Zoeken Bericht aan ABC English

 

Pagina gewijzigd op : 27 november 2008
Heeft u vragen of opmerkingen over deze Website stuur dan een bericht aan webmaster@abc-software.com